Bog-Delaet.com
“В ньому відкривається правда Божа від віри у віру, як написано: праведний вірою живий буде.”
(Римлян 1:17)
“Досягнувши досконалості за короткий час, він виконав довгі літа; бо душа його була угодна Господу, тому і прискорив він (відхід) із середовища нечестя. А люди бачили це і не зрозуміли, навіть і не подумали про те, що благодать і милість зі святими Його і промисел про обраних Його. Праведник, помираючи, осудить живих нечестивих, і юність, що швидко досягла досконалості, – довголітню старість неправедного.”
(Премудрість Соломона* 4:13-16)
Контакти

Шановні відвідувачі сайту
Ковельської Церкви Заснованої 1924 року!



Великий Бог творить все нові чудеса і зцілення. А ми, на жаль, не маємо можливості представити весь матеріал. Але незабаром ми маємо намір постійно оновлювати наш сайт новими наявними свідченнями, що прославляють ім'я Великого Всемогутнього Бога Отця і Сина Божого Ісуса Христа і Духа Святого.

Слідкуйте за оновленням нашого сайту.

Нехай благословить вас Господь Бог!

Наданий матеріал ви можете використовувати для себе, або безпосередньо для вашої церкви безплатно, але не для комерційних або інших цілей. Всі питання, пов'язані із застосуванням даних на нашому сайті в інших цілях, крім вище вказаної, повинні обов'язково бути узгоджені з нами.

Ви можете повідомляти нам свої зауваження і побажання з питань оформлення і представлених матеріалів.

Електронна пошта: zov-6kpx@ccku.info

Адміністрація сайту Ковельської Церкви Заснованої 1924 року

Ви також можете написати нам, використовуючи нижченаведену форму:

Ваше ім'я:
Місто, країна:
E-Mail:
Тема листа:
Введіть текст Вашого повідомлення:
Введіть код зображений на картинці:

Зцілення Віри Савлук і її мами
По Слову Божому, після однієї молитви Його народу, я миттєво стала здоровою, отримавши зцілення від раку.

докладніше »

ПРОЙШЛО ТРИДЦЯТЬ ТРИ РОКИ, ЯК ЗА МОЛИТВОЮ ВАСИЛЯ МАКАРУСЯ БОГ ЗВЕРШИВ ЗЦІЛЕННЯ ВІД ГАЗОВОЇ ГАНГРЕНИ
У 1984 році, влітку, я вирішила відвідати Віру Бардіж. Увійшовши в коридор, почула її стогін. Коли я зайшла в кімнату, то побачила, що вона лежить на ліжку. Її права нога, починаючи від пальців і майже до половини гомілки, була чорно-синьою і блищала як скло. Віра важко стогнала. Біля неї знаходилися родичі. Від них я дізналася, що кілька годин тому в хліві Віра гнойовими вилами пронизала ногу біля пальців...

докладніше »

МЕНЕ ЗЦІЛИВ БОГ!
17 грудня 2012р. при розчищенні подвір`я від снігу, я різко відчув сильний біль в нижній частині хребта. Я ледве зайшов у будинок і насилу ліг на диван. Болі були настільки сильними, що не можна було ні повернутися, ні сісти, ні піднятися. А щоб встати з дивану, треба було скотитися на підлогу і, зціпивши зуби від болю, помаленьку вставати. При цьому все моє тіло вкривалось холодним потом. Знаючи, що в нашій церкві є служіння молитви з помазанням єлеєм і, пам’ятаючи про зцілення людей, які через це служіння одержали миттєві зцілення від Бога, я по телефону попросив Божого служителя нашої Ковельської Церкви, щоб він помолився за моє зцілення...

докладніше »